Profil

Om Delikater ApS

Attraktive priser, billig dag til dag levering, uovertruffen kundeservice og et stort sortiment af kendte mærkevarer indenfor delikatesser og andre lækkerier! Bag Delikater.dk står VildMedVin, som er Danmarks største online vinhandel. VildMedVin er godkendt af E-handelsfonden og har mere end 700 "perfekt" anmeldelser på Trustpilot. Delikater er vores univers til delikatesser og andre lækkerier. 

Nemt, hurtigt, billigt og ikke mindst bekvemt!

Få 10% Bonus

Udover et kæmpe sortiment, uovertruffen kundeservice, dag til dag levering - ja, så for du også 10% bonus på ALLE dine køb på Delikater.dk!! Bliv oprettet og læs alt om hvorledes det fungerer her

Levering og fragt

Hurtig levering!
Delikater.dk leverer fra dag til dag på hverdage, såfremt din bestilling er placeret før klokken 14.00 og de pågældende varer er på lager. Lagerstatus kan du se på alle varer på shoppen. 

Billig levering!
Delikater.dk tager kun 49,- i fragt, og sender ordre over 499,- gratis. Der er ingen andre omkostninger eller gebyrer, når du handler hos Delikater. 
 
Sikker levering!
Delikater.dk bruger Postnord og GLS til vores leveringer. Vi har udvalgt disse 2 store fragtfirmaer, da vi har målt os frem til de laver færrest fejl og begge tilbyder dag til dag levering.

Vores dygtige lagerpersonale sørger naturligvis for at alle forsendelser bliver forsvarligt indpakket i godkendt emballage. 

Fleksibel levering!
Hos Delikater.dk tror vi ikke kun på hurtig, billig og sikker levering - nej, det skal også være fleksibelt for vores kunder. Derfor har vi 3 forskellige leveringstyper, så du kan vælge netop det som passer dig bedst: 

GLS Pakkeshop (49,- gratis over 499,-)
Du vælger selv, hvilken pakkeshop vi skal levere til, og du får en SMS, når du kan afhente din pakke. Dette kan gøres udenfor normale arbejdstider.

Erhvervsadresse (49,- gratis over 499,-)

Få leveret pakken på din arbejdsplads og tag den med hjem.

Privatadresse (49,- gratis over 499,-)

Den klassiske fragtmetode med PostDK, som desværre også er den mest bekostelige for Delikater.dk, så overvej en af de 2 andre fragtmetoder - så kan vi være endnu skarpere på prisen på dine delikatesser i fremtiden. Hvis du ikke er hjemme, så skal du afhente pakken på posthuset den efterfølgende dag.

Kontakt

Har du spørgsmål til en vare eller hjemmesiden, så er du meget velkommen til at kontakte os. Det er uddannet og professionelt personale, som står klar til at hjælpe dig.

Mail: info@delikater.dk 
Tlf:  77 34 21 64 

Åbningstider:
Mandag: 9.30 - 17.00
Tirsdag: 9.30 - 17.00
Onsdag: 9.30 - 17.00
Torsdag:  9.30 - 17.00
Fredag: 9.30 - 17.00

Udenfor åbningstiden kan du  kontakte os på info@delikater.dk

Adresseoplysninger

Delikater ApS 
Enghaven 5-7 
7500  Holstebro 
Tlf: 77 34 21 64

Delikater.dk har desuden et godt samarbejde med over 60 vinbutikker fordelt over hele Danmark.

Delikater.dk er 100% ejet af VildMedVin & Vinoteket Enghaven ApS (CVR: 30  710 177), som er stiftet i 2007. VildMedVin & Vinoteket Enghaven driver samtidigt vinbutikker, og samarbejder med de fleste af landets førende vinfirmaer.